Mi is itt végeztünk!
Ha nem találja itt a tablóképét, de Önnek rendelkezésére áll, kérem, hogy küldje meg nekünk!
Ha nem találja itt a tablóképét, de Önnek rendelkezésére áll, kérem, hogy küldje meg nekünk!
Hallgatóknak
BÁNKI DONÁT GALÉRIA UNIVERSITAS

Térkép

Hol vagyunk? - Hogyan jut ide?

Az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara Budapest központjában, a Blaha Lujza tér, a Rákóczi út, a Csokonai utca és a Népszínház utca által határolt épülettömbben helyezkedik el. Az alábbi térképrészleten megtalálható a Kar épületegyüttese, valamint a vendégek számára parkoláshoz javasolt Köztársaság tér. Követheto a Nagykörúton és a Rákóczi úton érkezo autósok útja a gépkocsikat fogadó bejárathoz.Hol vagyunk? - Hogyan jut ide?

Autóbusszal

A Rákóczi úton haladó 7-es autóbusz-családdal Dél-Buda, valamint a Keleti pályaudvar felôl érkezôknek a ÓE szomszédságában lévô Blaha Lujza téren kell leszállni.

Villamossal

A Nagykörúton közlekedő, a Petőfi hídon és a Margit hídon áthaladó 4 és 6 jelzésű villamosok a Blaha Lujza téren állnak meg. Ha a megállóból nem a gyalogos-aluljáró felé, hanem az ellenkező irányban indulunk el, a gyalogos-átkelőn a Népszínház utca torkolatához, az iskola épületéhez érkezünk. A Nyugati Pályaudvartól a Blaha Lujza tér irányában karunk mindössze 4 megálló.

Metróval

A Metró 2-es számú vonalának megállója van a Blaha Lujza téren, ezért a kar megközelítésére ez a legalkalmasabb közösségi közlekedési eszköz. Közvetlen összeköttetést teremt az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar és a Déli-illetve a Keleti pályaudvar között. A távolsági autóbusz pályaudvarhoz érkezünk, ha a Népstadion megállónál szállunk ki.

A repülőtérről

A repülőtérről városi autóbusszal érhető el a 3-as számú metró végállomása, amelyről át lehet szállni a kar mellett haladó 2-es számú metróvonalra. Házhoz szállító minibusz és az utazást a városközpontba juttató gyors repülőtéri autóbusz egyaránt rendelkezésre áll. Az 1-es és a 2-es számú terminál távolsága 4-5 kilométer, így feltétlenül igénybe kell venni valamely közlekedési eszközt.

A pályaudvarokról

A kar a budapesti pályaudvarokról villamossal, autóbusszal, metróval érhető el, a fentiek szerint. A pályaudvarról házhoz szállító minibusz is igénybe vehető.

Autóval

Autóval a Nagykörúton (Blaha Lujza tér - Nagykörút - Erzsébet körút- és József körút elnevezésű szakaszainak határán helyezkedik el). Az Egyetem megközelítése lehetséges a Rákóczi úton is. Mindkét esetben - a térképvázlaton látható módon - a Csokonai utcába lehet hajtani. (A kar gépkocsibejárata itt helyezkedik el.)

Parkoló

Régi nagyvárosi épületünkben sajnos nem tudunk felkészülni nagyszámú vendégeink autóinak parkolására, ezért a kényelmetlenségért elnézést kérve a nagyobb mennyiségű autó befogadására alkalmas Köztársaság téri parkolót, vagy a közelben lévő parkolóházakat javasoljuk.

Copyright - Adatvédelmi nyilatkozat - Felhasználás feltételei
Site verzió: v1.9.6 - Az oldal módosításának ideje: 2011.11.15 19:28:31.
Az oldalakkal kapcsolatos megjegyzéseit, javaslatait, problémáit kérjük itt jelezze! Köszönjük!