Mi is itt végeztünk!
Ha nem találja itt a tablóképét, de Önnek rendelkezésére áll, kérem, hogy küldje meg nekünk!
Ha nem találja itt a tablóképét, de Önnek rendelkezésére áll, kérem, hogy küldje meg nekünk!
Hallgatóknak
BÁNKI DONÁT GALÉRIA UNIVERSITAS

XLIII. Tudományos Diákköri Konferencia 2016. április 20.

Az Óbudai Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa 2016. április 20-ra (szerdára) szervezi az XLIII. Tudományos Diákköri Konferenciát.

A KONFERENCIÁRA 2016. MÁRCIUS 30. (SZERDA) DÉLIG LEHET JELENTKEZNI A KARI TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI FELELŐSNÉL (NÉPSZÍNHÁZ U. 8. FSZ. 23.-BAN), A KARI TDK RENDSZERBEN ( tdk.bgk.uni-obuda.hu ) ELKÉSZÍTETT, ONNAN KINYOMTATOTT, A KONZULENS ÁLTAL ALÁÍRT JELENTKEZÉSI LAP(OK) ÉS A TDK DOLGOZAT SZINTÉN AZ ELEKTRONIKUS RENDSZERBŐL NYOMTATOTT (A KONZULENS ÁLTAL SZINTÉN ALÁÍRT) EGYOLDALAS KIVONATÁNAK LEADÁSÁVAL.

A dolgozat elkészítésénél javasolt figyelembe venni az Országos Tudományos Diákköri Konferencia megcélzott szekciójának formai előírásait: http://otdt.hu/media/uploads/harmasmelleklet.pdf.

Ahhoz, hogy egy Intézet vagy Szakcsoport önálló „profiltiszta” szekciót szervezhessen, legalább 6 (azaz hat) dolgozat szükséges, ugyanis csak ekkor adható ki egy-egy I., II., és III. helyezés (azaz nem lehet több helyezett, mint az előadott dolgozatok számának fele).

KÉREM AZ ÖNÁLLÓ SZEKCIÓRA ASPIRÁLÓ SZERVEZETI EGYSÉGEKET, HOGY KONZULENSKÉNT NEM ÉRDEKELT VEZETŐ OKTATÓRA, MINT SZEKCIÓELNÖKRE, ILLETVE EGY MÁSIK OKTATÓRA, MINT ZSŰRITAGRA TEGYENEK JAVASLATOT SZINTÉN MÁRCIUS 30-IG.

SZINTÉN MÁRCIUS 30-IG KÉREM A KARI HÖK KÉPVISELŐK NEVEIT IS A SZEKCIÓK ZSŰRIJÉBE (BÍRÁLÓBIZOTTSÁGAIBA).

A dolgozatot – az egyetem PLÁGIUM ELLENŐRZŐ RENDSZERébe 2016. április 13. (szerda) délig történő feltöltés után – a konzulens tanár által felkért személyek 2 (azaz kettő) BÍRÁLATával együtt kell legkésőbb április 18-ig (hétfőig) kinyomtatva leadni ill. elektronikusan elküldeni a kari TDK felelősnek.

A dolgozatot – az egyetem plágium ellenőrző rendszerébe történő feltöltése után – április 15. (péntek) délig a KARI TDK RENDSZERben ( tdk.bgk.uni-obuda.hu ) is rögzíteni kell.

A XLIII. Tudományos Diákköri Konferencia 2016. április 20-án (szerdán), 13.45-kor kezdődik. A Rektor Úr 13.30-tól oktatási szünetet rendel el, hogy a termek és a hallgatók is rendelkezésre álljanak, ill. részt tudjanak venni. Az előadások 15 percesek lehetnek, melyeket 5 perces vita követhet.

Az ünnepélyes eredményhirdetés 2016. április 27-én (szerdán) lesz a Tavaszmező utcai épületben.


Korábbi TDK eredmények

Copyright - Adatvédelmi nyilatkozat - Felhasználás feltételei
Site verzió: v1.9.6 - Az oldal módosításának ideje: 2016.03.01 22:26:40.
Az oldalakkal kapcsolatos megjegyzéseit, javaslatait, problémáit kérjük itt jelezze! Köszönjük!